סליחה, בשל סיבות אישיות סדנא זו לא  מוצעת לציבור עד הודעה חדשה. מי שמתעניין\ת בנושא ממש, מוזמנ\ת לפנות אלי  כדי לקיימה במקום חליפי. 

איך מכינים גבינת עיזים מסורתית (ג'יבנה ), לבן, לבנה, וגבינות נוספות גם.

התנסות במטבח של פאוזיה בכפר הבדואי חסיניה במשגב שבגליל


סדנא ללימוד הכנה של גבינה ערבית (חצי-קשה), לבן (יוגורט), לבנה וגריש (ריקוטה) מחלב עיזים

 

שעות: 8:45-13:00  (כדי להספיק את חליבת הבוקר)

 

חליבה מודרכת

בתוכנית:

חליבה בדיר המשפחה (אפשר לנסות), לימוד הכנת גבינה ערבית, גרישה, לבן ולבנה במטבח של פאוזיה.

בזמן שהגבינה מתגבנת נאכל ארוחה טעימה, נטעם ממוצרי החלב, (הגבינה של פאוזיה היא הטובה ביותר שטעמנו) נשוחח, נלמד על עוד מוצרי חלב מסורתיים שכמעט ואינם נעשים עוד בצפון הארץ, נקבל מתכונים למאכלי גבינה ולכנאפה והוראות לפסטור.

 

חיתוך הגבינה המוכנה

 

·

הסדנא מיועדת לקבוצות של  6 – 15 משתתפים\ות.

ליחידים\ות  ולקבוצות קטנות יותר – ניתן לקבל מידע על תאריכים הפתוחים להרשמת יחידים\ות. להרשמה לרשימת התפוצה : הרשמו בדף הבית ב"רשימת  התפוצה"


המחיר:200 ₪ למשתתפ\ת כולל ארוחה טעימה להפליא ממטבחה של פאוזיה ורובה – תרבית משובחת הנשמרת מזה שנים להכנת יוגורט.

הערות: יהיה מנומס לבוא בלבוש צנוע, כדאי להביא כלי כתיבה, ואם בכוונתכם לקנות חלב לבן ולבנה בסוף הסדנא, יש להצטייד בכלים מתאימים/צידנית.

 

הערה חשובה: ארגון הסדנא אינו פשוט, ומספר המשתתפים\ות האפשרי הוא קטן מאד על מנת להבטיח סדנא אינטימית וקשר אישי. כאשר אתם\ו קובעים\ות איתנו תאריך – אנחנו מתחייבות.

ביטולים עלולים להיות לא רק מאכזבים, אלא  עשויים לגרום לכל העניין להיות בלתי כדאי. (כלכלית בלבד, כמובן)

לכן, ביטולים  אחרי שבוע מהתאריך שתואם יחוייבו בתשלום מלא.