סדנאות עונתיות של מוצרי חלב מסורתיים

עונת החלב התחילה, ואפשר להרשם לסדנאות הבאות:

בחוסיניה במשגב בגליל –  להקיש כאן לפרטים על סדנאות להכנת גבינה ערבית ועוד מטעמים

הסדנאות מתקיימות לקבוצות של 6-15 אנשים המתאמים איתנו תאריך.

סדנא זו מתאימה מאד למשפחות החוגגות ארוע, לצוותי עבודה המחפשים יום כיף, ולכל מי שרוצה חוויה כפרית ומפגש מעניין.


ביקור מיוחד לצפיה והתנסות בתהליך חביצת החמאה בנאד עור,

והכנת מוצרי חלב מסורתיים לאזורי מדבר  בסוסיא.(דר' הר חברון)

הביקור כולל הסבר לימוד וטעימה של הכנת מוצרי החלב המסורתיים,

זוהי גם הזדמנות למפגש עם אורח חיים  מרתק. הביקור יתחיל בשעה 8:45 בבוקר, למשך כ-ארבע שעות ומחירו 120 ש"ח למבוגר\ת, 50 ש"ח לילד\ה.

קבוצות של כ-10 אנשים יכולות לתאם איתנו תאריך


צפייה בהכנת הסמנה – החמאה המזוקקת – בעוג'א בבקעת הירדן. ייערך בשעות אחה"צ,הפרטים המדוייקים ייקבעו עם המתעניינים\ות לפי העניין.

ניתן לתאם איתנו תאריך לקבוצות.


חג'ה שארה חובצת בשכווה



תגובה אחת לפוסט "סדנאות עונתיות של מוצרי חלב מסורתיים"

  1. אורלי סער הגיב:

    הי יונית,תתחדשי על האתר.עד עתה הייתי ברשימת תפוצה…………….אני רוצה להירשם לסדנת גבינה ב-27 במאי.מתגוררת בכרכום.
    תודה אורלי

כתיבת תגובה